Sara Stappers

Mama, doula, draagconsulente, Kangatrainer, (geboorte)coach, ...

Ik weet niet hoe jij kennismaakte met mijn diensten, maar misschien vraag je je wel af: "Wie is dat, die Sara van het Buidelkonijn?" Wel, dat is een goede vraag! Eentje die ik zelf ook niet zo in één zin weet te vangen, maar ik doe mijn best om mezelf hier kort en bondig uit te leggen. Of iets minder kort als dat nodig blijkt.


Mijn missie: Het verbinden van ouders en kinderen!

Sara is een doula & geboortecoach, draagconsulente en sinds 2015 vooral trotse mama van Fabian. Zoals vele opende het moederschap bij Sara een nieuwe wereld. Eentje die niet meer enkel rond haar zelf draaide, maar waar de zorg voor haar kind minstens even belangrijk werd.

Al in de zwangerschap - op dat moment nog fysiek verbonden via de navelstreng - was Sara bezig met contact leggen met haar ongeboren kind om de verbinding zo sterk mogelijk te maken. Ook na de bevalling - de fysieke scheiding van moeder en kind bij het doorknippen van de navelstreng - wist Sara dat ze haar baby zo veel mogelijk toch de geborgenheid van in de buik wou geven via dragen. Na haar opleiding tot Kangatraining merkte ze dat er ook een volledig eigen draagwereld bestaat! Een wereld waar er véél meer mogelijk is dan de rekbare doek die ze op dat moment had.

En ben je na het lezen van mijn cv en mijn bio nog enthousiaster geworden? Kom dan zeker eens kennismaken tijdens één van mijn evenementen! Je vindt het volledige overzicht op mijn facebookpagina. Geen facebook? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief. Zo blijf je altijd op de hoogte van nieuwigheden bij Het Buidelkonijn.

Contacteer me

Stuur me jouw vragen:


Buy now